Clotilde Armand a anunţat că începând de vineri angajaţii de la Administraţia Domeniului Public Sector 1 nu vor mai lua aşa-numitul spor de antenă, de 15% din salariu. Acest spor de antenă a fost stabilit de fosta administraţie în baza unei expertize realizată de o firmă privată iar de atunci şi până acum nu a mai fost reactualizată şi este în vigoare din 2016, însă ANCOM a făcut măsurători în zonă, iar nivelul de radiaţii este de 1.379 de ori mai mic decât cel de referinţă şi prin urmare acest spor nu va mai fi luat de către salariaţi, a adăugat primarul Sectorului 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Angajaţii de la Administraţia Domeniului Public Sector 1 (aproximativ 100 de persoane) primesc un aşa numit spor de antenă, de 15% din salariu, deoarece sediul ADP Sector 1 se află la câteva sute de metri de Casa Presei. Acest spor de antenă a fost stabilit de fosta administraţie în baza unei expertize realizată de o firmă privată iar de atunci şi până acum nu a mai fost reactualizată. Este în vigoare din 2016.
 
Când am spus că în sediul ADP S1 vrem să facem o şcoală au protestat lideri de sindicat şi angajaţi ADP S1 că ''nu se poate aşa ceva'', că ''există radiaţii de antenă'' şi ei nu pleacă din sediu. Prin urmare, am solicitat către Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) reactualizarea datelor. Şi ce credeţi?
 
ANCOM a făcut măsurători în data de 08.03.2021 şi a constatat că nivelul de radiaţii în zona sediului Administraţiei Domeniului Public, unde Primăria Sectorului 1 intenţionează să înfiinţeze "Şcoala Regală" şi unde angajaţii se simţeau radiaţi de la antene este de … de 1.379 de ori mai mic decât nivelul de referinţă! Şi uite aşa s-au luat aceste sporuri timp de ani de zile. De astăzi nu se vor mai lua sporuri iar proiectul "Şcoala Regală'' intră în linie dreaptă”, a scris Clotilde Armand vineri pe Facebook
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.