Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, cere autorităţilor să ia măsuri urgente în ceea ce priveşte comercializarea şi utilizarea lampioanelor, afirmând că a aflat că incendiul izbucnit, sâmbătă seară, la ultimul etaj al blocului în construcţie de pe strada Parcului a pornit de la lampioane lansate la o petrecere din apropiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La ultimul etaj al blocului care a luat foc aseară în Sectorul 1 erau depozitate butoaie cu smoală. Am aflat de la autorităţi că incendiul a pornit de la nişte lampioane lansate la o petrecere de lângă bloc. În prezent blocul nu este locuit.... dacă ar fi fost posibil că acum am fi asistat la o tragedie", a afirmat Clotilde Armand, duminică, într-o postare pe Facebook.

Potrivit primarului Sectorului 1, trebuie luate măsuri urgente din partea autorităţilor pentru comercializarea şi utilizarea lampioanelor.

"Pentru că data viitoare s-ar putea să nu mai avem noroc", a adăugat Armand.

Un incendiu s-a produs, sâmbătă seară, la un bloc în construcţie de pe strada Parcului din Bucureşti. Incendiul s-a manifestat cu mari degajări de fum, iar martorii vorbeau despre un zgomot puternic care s-a auzit, asimilat unei explozii. 

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dispus, sâmbătă seară, verificări ale imobilului din strada Parcului nr. 20. "Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dispus în această seară să se facă verificări în cazul proprietarului imobilului din strada Parcului nr. 20, privind modul în care au fost emise autorizaţiile de construire. Poliţiştii locali de la Ordine Publică au ajuns la locul incendiului şi acordă suport echipajelor ISU, care au izolat perimetrul”, a transmis, sâmbătă seară, Primăria Sector 1.  

Blocul era în construcţie şi era nelocuit. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.