Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand scrie vineri pe Facebook că judecătorii i-au dat dreptate şi reorganizarea Primăriei Sectorului 1, pe care a realizat-o în primele luni de mandat, este legală, ea precizând că a desfiinţat trei structuri care în timpul fostei administraţii locale dădeau contracte cu dedicaţie către firmele de partid, respectiv Administraţia Pieţelor, Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi a Unităţilor Sanitare Publice şi Centrul Cultural. Primarul mai spune că reoganizarea fost contestată în instanţă de sindicatul lui Dan Tudorache, iar acest proces a fost folosit ca pretext de consilierii PNL şi PSD să-i blocheze proiectele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Judecătorii mi-au dat iarăşi dreptate: reorganizarea Primăriei Sectorului 1, pe care am realizat-o în primele luni de mandat, este legală! Am desfiinţat atunci trei structuri care în timpul fostei administraţii locale dădeau contracte cu dedicaţie către firmele de partid: Administraţia Pieţelor, Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi a Unităţilor Sanitare Publice şi Centrul Cultural”, afirmă primarul. 
 
Clotilde Armand arată că ”erau instituţii în fruntea cărora erau instalaţi sinecurişti prin intermediul cărora se cumpăra presa pentru a o denigra şi prin care se încredinţau contracte la preţuri supraevaluate: excursii electorale, 40.000 de tablete pentru elevi achiziţionate la preţ de Play Station 5, un număr de 200 de termoscanere cumpărate la un cost de patru ori mai mare decât preţul pieţei sau afacerea DALI- 71 de contracte date unei firme pentru studii de fezabilitate şi expertize tehnice realizate prin metoda copy-paste pentru care s-au plătit 8,8 milioane lei”.
 
”Aceste afaceri sunt investigate în prezent de DNA. Această reoganizare a fost contestată în instanţă de sindicatul lui Dan Tudorache, iar acest proces a fost folosit ca pretext de consilierii PNL şi PSD să-mi blocheze proiectele. Justiţia le-a dovedit că se înşeală şi mi-a dat dreptate. Din nou”, mai spune primarul. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.