Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a acuzat PNL şi PSD că au boicotat şedinţa Consiliului Local unde pe ordinea de zi era înscris un proiect de hotărâre prin care să fie mandatată primăria în promovarea unei acţiuni de reziliere a contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza administrativ – teritorială a Sectorului 1. „Facturile sunt plătite la zi şi Compania Romprest continuă să ia ostatici cetăţenii de bună credinţă care plătesc din buzunarul lor cel mai scump serviciu de salubrizare din România. PNL şi PSD s-au înfrăţit din nou şi nu vor rezilierea contractului în Justiţie”, a adăugat edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Presupuşii mei parteneri de coaliţie din primărie au un singur nume: USL. PNL şi PSD nu s-au prezentat astăzi la şedinţa de îndată a Consiliului Local. Pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare se află un singur proiect de hotărâre de consiliu local: mandatarea Primarului Sectorului 1 al Municipiului Bucureşti în vederea promovării unei acţiuni având ca obiect rezilierea Contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza administrativ – teritorială a Sectorului 1.
 
Serviciul public de salubrizare este întrerupt deşi legea salubrizării şi regulamentul de salubrizare interzice acest lucru. Facturile sunt plătite la zi şi Compania Romprest continuă să ia ostatici cetăţenii de bună credinţă care plătesc din buzunarul lor cel mai scump serviciu de salubrizare din România. PNL şi PSD s-au înfrăţit din nou şi nu vor rezilierea contractului în Justiţie.
 
Nu asta aţi cerut, stimaţi consilieri? De ce nu aţi votat? Ştiu. Sunt prea mulţi bani de pierdut... Zilele trecute a sosit raportul controlului efectuat de Ministerul Finanţelor care ne demonstrează cu subiect şi predicat că Sectorul 1 trebuie să recupereze 50 de milioane de euro de la societatea Romprest. PNL şi PSD nu vor să recuperăm banii. Dimpotrivă. Voi reveni cu acest punct pe ordinea de zi la fiecare şedinţă”, , a scris Clotilde Armand, vineri pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.