Edilul Clotilde Armand a anunţat, joi, că Primăria Sectorului 1 deschide parcarea „Basarab'”, după o perioadă de aproape 10 ani în care aceasta a stat închisă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„O veste bună pentru cetăţeni. După aproape 10 ani în care a stat închisă... deschidem parcarea '«Basarab» - situată pe Şoseaua Nicolae Titulescu sub rampa Pasajului Basarab. 65 de locuri de parcare au fost blocate pentru că nu exista aviz ISU al acesti construcţii. Iar fostele administraţii au stat nepăsătoare. Am reuşit să conving într-un an de zile autorităţile iar săptămâna aceasta a fost semnat procesul verbal de recepţie al construcţiei”, a scris Clotilde Armand, joi pe Facebook.
 
Ea a adăugat că pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a Consiliului General al Municipiului Bucureşti se află un proiect de hotărâre prin care să ne transmită parcarea.
 
„Iată că se poate. Mulţumesc primarului general pentru colaborare şi susţinere”, a mai spus edilul sectorului 1.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.