Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a realizat un clip video care prezintă modalităţile de înscriere pentru vaccinare a persoanelor din etapa a doua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Autorităţile au lansat vineri, odată cu cea de-a doua etapă a Strategiei de vaccinare anti-Covid, un clip video care prezintă paşii care trebuie urmaţi de fiecare persoană care doreşte să se vaccineze. 
 
”Modalităţi de înscriere pentru persoanele vulnerabile. Ai peste 65 de ani? Suferi de o boală cronică? Te încadrezi în Etapa a II-a de vaccinare”, au transmis autorităţile. 
 
Clipul prezintă cele 4 etape - înscrierea în platformă, administrarea primei doze de vaccin, rapelul şi imunizarea. 
 
Înscrierea se poate face: 
 
- Electronic – direct în platforma naţională - aplicaţia permite ca programarea să fie realizată şi de un membru din familie sau de un apropiat de încredere care are acces la datele de identitate
 
- Prin intermediul medicului de familie 
 
- Prin direcţiile de asistenţă socială de la nivelul primăriilor
 
- Telefonic, prin apelarea numărului unic de Call Center - 021.414.44.25
 
Etapa a ll-a a vaccinării anti-COVID a început, vineri, urmând să fie vaccinaţi cei de peste 65 de ani, cei cu boli cronice şi lucrătorii din domeniile considerate esenţiale. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.