Premierul Nicoae Ciucă a afirmat, joi seară, că discuţiile despre certificatul verde profesional nu au fost abandonate, toate posibilităţile fiind încă pe masă. ”Dacă situaţia o va impune, vom face apel la Parlament să intre în sesiune extraordinară şi să adoptăm, fie legea care este acum, cu amendamentele necesare, fie o asumare la nivelul Guvernului, astfel încât să putem să avem certificat COVID-19”, a declarat premierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Fiecare dintre variante este pe masă”, a declarat, joi seară, la TVR 1, Nicolae Ciucă, referindu-se la certificatul verde profesional. 

”Dacă situaţia o va impune, vom face apel la Parlament să intre în sesiune extraordinară şi să adoptăm, fie legea care este acum, cu amendamentele necesare, fie o asumare la nivelul Guvernului, astfel încât să putem să avem certificat COVID-19”, a adăugat premierul. 

Întrebat dacă nu vede asumarea răspunderii ca pe o capcană, astfel încât să fie singurul care decontează această decizie, premierul a afirmat: ”Dacă vom salva cât mai multe vieţi şi din această decizie vor muri cât mai puţini oameni, nu este o capcană pentru mine. Important este să prevaleze siguranţa oamenilor”. 

Nicolae Ciucă a adăugat că discuţiile espre certificatul verde profesional nu au fost niciodată abandonate. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.