Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, despre întârzierile la tronsonul 1 al drumului expres Craiova-Piteşti, că compania tebuie să îşi îndeplinească obiectivele asumate prin contract şi trebuie să ducă lucrările la bun sfârşit. ”Nu există toleranţă pentru absolut niciun fel de întârziere”, a mai arătat premierul. MInistrul Transporturilor a arătat că pentru Tronsonul 1 deja a fost emis primul certificat negativ. Ministrul a menţionat că această companie - Tirrena Scavi - are în prezent trei proiecte în desăşurare în România, centura Bucureşti, centura Timişoara şi tronsonul1, iar ”niciunul dintre aceste proiecte nu merge cum trebuie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aş vrea să fie cât se poate de clar, în acest moment, ţinând cont de premisele create, nu există scuze pentru absolut nimeni”. Trebuie să îşi îndeplinească obiectivele asumate prin contract şi trebuie să ducă lucrările la bun sfârşit. Nu există toleranţă pentru absolut niciun fel de întârziere”, a spus premierul, despre întârzierile la lotul 1 al drumului expres.

”Am speranţa că pe tronsoanele 3 şi 4 care au acelaşi constructor, pe care ţin să îl felicit (..) am speranţa ca la anul lucrurile să meargă foarte foarte bine”, a spus ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

El a precizat că pe tronsonul 1 deja a fost emis primul certificat negativ şi să intră în procedură, monitorizează lucrurile şi au un dialog cu această companie care are în prezent trei proiecte în desăşurare în România, centura Bucureşti, centura Timişoara şi tronsonul1, iar ”niciunul dintre aceste proiecte nu merge cum trebuie”.

”Dacă nu schimbă rapid modul de lucru şi nu există o creltere rapidă a activităţii pe şantier va veni destul de repede şi al doilea cenrtificat negativ. Eu nu îmi doresc, şi niciunul dintre colegii mei nu îşi doreşte să rezilieze contracte. Îmi doresc ca aceste contracte, odată semnate, să fie duse la bun sfârşit şi asta înseamnă infrastructură terminată, dar nici nu putem să asistăm pasiv la faptul că se încalcă peridic termenele acestor contracte”, a mai arătat Grindeanu, precizând că de aceea au schimbat legislaţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.