Premierul Florin Roman afirmă, vineri seară, că amendamentul pregătit de Ludovic Orban şi Florin Roman, care prevede 24 de călătorii gratuite pentru studenţi, ar putea creşte deficitul bugetar, dacă nu prevede o sursă de finanţare. ”Eu vă spun că nu putem să creştem deficitul bugetar cu nicio sumă”, a afirmat prim-ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Florin Cîţu a fost întrebat, vineri seară, despre amendamentul pregătit de Ludovic Orban şi Florin Roman, care prevede 24 de călătorii gratuite pentru studenţi, şi a declarat: ”Impactul bugetar îl vedem în amendament. Efectele ar însemna, dacă acest amendament nu vine cu sursa de finanţare, ar însemna o creştere a deficitului bugetar. Dar eu sunt sigur că un amendament de acest fel va veni în Parlamentul României fără să afecteze deficitul bugetar. Asta înseamnă că va veni cu sursă de finanţare de undeva. Ori se taie cheltuieli din altă parte, ori... nu ştiu. Vom vedea amendamentul. Dar  eu vă spun că nu putem să creştem deficitul bugetar cu nicio sumă, de aceea, eu sunt sigur că acest amendament va avea şi sursa de finanţare”. 
 
Premierul a afirmat că nu se aşteaptă şi la alte amendamente în Parlament la OUG privind măsurile fiscal-bugetare pentru acest an.
 
Deputatul liberal florin Roman a anunţat că a pregătit împreună cu Ludovic Orban un amendament la OUG care urmează a fi aprobată în Parlament care să prevadă 24 e călătorii gratuite pentru studenţi. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.