Premierul Florin Cîţu a afirmat că aşteaptă de la ministere să vină cu propuneri de reformă care să fie aprobate în şedinţa de Guvern, precizând că doreşte, prin aceste reorganizări, să reducă numărul de directori generali şi să fie comasate direcţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Florin Cîţu a fost întrebat, marţi, dacă este adevărat că ministerele nu mai au bani de salarii. 
 
"Nu este adevărat, ministerele au bani de salarii până la finalul anului, era vorba de alte cheltuieli, de subvenţii. Pentru salarii, banii sunt până la finalul anului. Şi salarii, şi pensii. Deci nu există nicio problemă. Era vorba de subvenţii şi am spus foarte clar că eu nu voi mai subvenţiona pierderi dacă nu vin cu un plan de reformă care să arate într-un an, doi, trei acele companii vor trece pe profit”, a explicat Cîţu. 
 
El a precizat că aşteaptă ministerele să vină cu reformele în şedinţa de Guvern. 
 
"Aşteptăm reformele să vină de la ministere şi să le avem aprobate în şedinţa de Guvern, să vină cu propuneri în şedinţă de Guvern. Pe companii nu avem încă şi nici nu au venit în şedinţă de guvern reorganizări care să meargă în direcţia pe care am spus-o eu. Dacă sunt propuneri, discuţii sunt, dar în şedinţa de Guvern nu au venit încă reorganizări care să meargă în direcţia pe care am spus-o la începutul anului, să reducem numărul de directori generali, de exemplu, să reducem criteriile de personal tehnic, nu să dăm oameni afară, dar să comasăm direcţii”, a precizat premierul Florin Cîţu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.