Circulaţia rutieră a fost restricţionată pentru autovehiculele cu sarcina maximă admisă mai mare de 7,5 tone pe DN 3, pe sectorul cuprins între localităţile Răzvan şi Cuza Vodă, judeţul Călăraşi, din cauza ninsorii abundente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania Naţionalăm de Adminsitrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, miercuri, circulaţia rutieră a fost restricţionată pentru autovehiculele cu sarcina maximă admisă mai mare de 7,5 tone pe DN 3  pe sectorul cuprins între localităţile Răzvan şi Cuza Vodă, judeţul Călăraşi, între km 68+000 şi km110+000.   

Este recomandată ruta ocolitoare Lehliu – Drajna – Călăraşi.

”Măsura a fost luată pentru evitarea riscului de accidente rutiere grave şi crearea de blocaje în traficul rutier, ca urmare a  ninsorii viscolite ce reduce semnificativ vizibilitatea. Pe acest sector drumarii acţionează  pentru restabilirea circulaţiei cu 1 utilaj tip Unimog şi 4 autobasculante echipate cu lamă şi răspânditor”, anunţă CNAIR. 

Reprezentanţii CNAIR fac apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Şaptesprezece judeţe sunt, miercuri, până la ora 20.00, sub cod galben de ninsori viscolite, depuneri de zăpadă, gheaţă şi intensificări ale vântului.

În plus, de miercuri seară până vineri dimineaţă, vremea va fi deosebit de rece în toată ţara, iar în sud-est vântul va continua să aibă intensificări, spulberând zăpada.

Peste 11.000 de pompieri, poliţişti şi jandarmi sunt pregătiţi să intervină în zonele vizate de avertizările meteorologilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.