Circulaţia rutieră va fi restricţionată miercuri pe autostrada A1 Deva – Sibiu până în jurul orei 18.00, pentru asfaltarea gropilor de pe partea carosabilă a benzii 1 şi pe banda de urgenţă. Până la ora 16.00 va fi restricţionat traficul şi pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, precum şi pe A2 Bucureşti – Constanţa, pentru lucrări de asfaltare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), traficul rutier va fi restricţionat până la ora 15.00 pe autostrada A1 Deva – Sibiu, la kilometrul 325, pe banda de urgenţă şi pe banda 1 a sensului de mers către Sibiu din cauza unor lucrări de astupare a gropilor pe partea carosabilă.

De asemenea, de la ora 15.00 şi până în jurul orei 18.00, traficul va fi restricţionat din aceeaşi cauză pe A1 Deva – Sibiu, la kilometrul 316, pe banda de urgenţă şi pe banda 1 a sensului de mers către Deva.

Infotrafic mai precizează că până la ora 16.00 vor fi restricţii şi pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 29 – 27 şi 44 - 36, pe banda 1 a sensului de mers către Bucureşti, din cauza lucrărilor de asfaltare. Traficul va fi blocat şi pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa între kilometrii 96 şi 92, din aceeaşi cauză, pe banda de urgenţă şi pe banda 1 a sensului de mers către Bucureşti, până la ora 16.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.