Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova anunţă, vineri, că circuşaţia este îngreunată, pe DN 6, la tunelul Bahna, din cauza aluviunilor ajunse pe carosabil. Drumarii au intervenit în mai multe zone pentru a elibera carosabilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Atenţie! Circulaţie îngreunată pe DN 6, tunel Bahna. Din cauza ploilor torenţiale, apa antrenează aluviuni pe partea carosabilă şi în şanţurile de scurgere. Intervin angajaţii SDN Orşova pentru curăţarea şanţurilor şi asigurarea scurgerii apelor”, anunţă, vineri, DRDP Craiova.

Drumarii au intervenit şi pe DN 7A, raza localităţii Mălaia, pentru îndepărtarea pământului antrenat pe partea carosabilă de ploile abundente.

”Angajaţii DRDP Craiova sunt pregătiţi să intervină în toate zonele unde apar probleme cauzate de ploile abundente din ultimele ore”, au precizat drumarii, explicând că s-a mai intervenit pe

DN 67D şi DN57, pentru asigurarea scurgerii apelor şi îndepărtarea aluviunilor de pe partea carosabilă.

Zona este sub cod roşu de averse torenţiale până sâmbătă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.