Circulaţia trenurilor între staţiile Drobeta Turnu Severin şi Valea Albă este întreruptă din cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, din cauza unor probleme la infrastructura feroviară provocate de vremea nefavorabilă. Călătorii sunt transbordaţi cu maşinile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipele de intervenţie ale CFR SA lucrează la deblocarea căii ferate şi remedierea deranjamentului produs. Personalul feroviar intervine pentru reparaţii la firul de contact pe 5 intervale de statii, de la Drobeta Turnu Severin la Prunişor, unde, din cauza  vremii nefavorabile, în cursul nopţii s-au înregistrat deranjamente la linia de contact, implicit la sistemul de alimentare cu energie electrică.

Până la finalizarea remedierii deranjamentului, CFR SA asigură transbordarea pasagerilor cu mijloace auto pe distanţa Drobeta Turnu Severin- Prunişor pentru trenurile afectate. Pasagerii a trei trenuri de călători au fost transbordaţi până acum.

CFR Călători asigură garnituri suplimentare pentru preluarea călătorilor transbordaţi şi continuarea parcursului feroviar spre Timişoara – Budapesta, respectiv Bucureşti – Constanţa. În staţia Craiova, CFR Călători oferă pasagerilor apă şi produse preambalate pentru unele trenuri.

Circulaţia feroviară se va desfăşura în continuare în funcţie de măsurile operative stabilite şi dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.