Circulaţia rutieră va fi închisă total, sâmbătă, începând de la ora 8.00, pe DN 7C - Transfăgărăşan, pe tronsonul cuprins între Barajul Vidraru până la tunelul spre Bâlea Lac, anunţăn Poliţia Argeş. Restricţia va fi impusă pentru desfăşurarea unei competiţii de triatlon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Argeş, sâmbătă, între orele 8.00 şi 18.00, pe DN 7C - Transfăgărăşan, pe tronsonul cuprins între km 62 şi km 116 +820m (de la Barajul Vidraru până la Tunelul Bâlea Lac), circulaţia va fi închisă total, pentru desfăşurarea unei competiţii de triatlon.

Măsura temporară de restricţie va fi instituită prin marcaje temporare, iar pe tronson vor fi prezenţi poliţişti de la Secţia de Poliţie Rurală Albeştii de Argeş, din cadrul Poliţiei municipiului Curtea de Argeş şi din cadrul Serviciului Rutier Argeş. Aceştia vor asigura fluenţa traficului rutier şi măsurile de ordine pe perioada desfăşurării competiţiei.

Pentru evitarea unor blocaje sau a altor tipuri de evenimente negative, şoferilor li se recomandă să îşi planifice din timp traseul de deplasare, să circule cu atenţie şi să respecte indicaţiile poliţiştilor.

Competiţia "Transfier" este organizată de Asociaţia Clubul Sportiv No Stress şi are ca scop promovarea triatlonului ca sport de masă şi promovarea zonei Transfăgărăşan - Vidraru.                                               

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.