Circulaţia rutieră pe DN 67C - Transalpina a fost redeschisă, marţi, pe sectorul Rânca - Obârşia Lotrului, după ce drumarii şi poliţiştii au verificat starea drumului. Traficul este permis doar autovehiculelor cu masa mai mică de 7,5 tone, în intervalul orar 8.00-20.00 şi cu viteza maximă de 30 de kilometri pe oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că decizia deschiderii circulaţiei a fost luată în urma verificării stării drumul de către o comisie mixtă formată din reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova, Secţiilor de Drumuri Naţionale Târgu Jiu şi Vâlcea, Poliţiilor Judeţene Gorj şi Vâlcea.

"Astfel, pe DN 67C, Rânca - Obârşia Lotrului, circulaţia va fi deschisă doar pentru autovehiculele cu masa maximă toatală autorizată de 7,5 tone, în intervalul orar 08:00-20:00, cu o viteză maximă de 30 km/ora", arată CNAIR.

Circulaţia va fi deschisă până în 15 octombrie, dar în funcţie de condiţiile meteo CNAIR poate restricţiona sau prelungi termenul de închidere a circulaţiei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.