Aproximativ 30 de persoane, membri ai comunităţii LGBT; au protestat, sâmbătă, la sediul PSD din Bucureşti, faţă de declaraţiile făcute de senatorul Ioan Deneş, care a afirmat că homosexualii care se ţin de mână pe stradă îi "lezează" libertatea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protestul a început după ora 13.00, în faţa sediului PSD din Şoseaua Kiseleff. Aproximativ 30 de persoane au manifestat împotriva senatorului PSD Ioan Deneş.

(FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea)
(FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea)

Ei s-au ţinut de mâini şi au fluturat steaguri colorate. Protestul a durat aproximativ 15 minute, iar la sediul PSD nu s-au aflat forţe de ordine. Sediul era închis.

Senatorul PSD Ioan Deneş a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă în Bistriţa, că se împotriveşte unei legi a parteneriatului civil de care să beneficieze şi cuplurile de acelaşi sex, pentru că îi "lezează" şi "încalcă" libertatea atunci când îşi "externalizează" comportamentul şi merg de mână pe stradă.

(FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea)
(FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.