Marcel Ciolacu a declarat că îi susţine pe transportatorii care protestează în faţa Guvernului pentru că sunt supuşi unei mari nedreptăţi şi anume, statul le cere să plătească retroactiv impozite suplimentare de sute de milioane de lei pentru diurnele şoferilor, în plină pandemie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Sunt alături de transportatorii care protestează în faţa Guvernului! Actuala putere îi supune unei mari nedreptăţi: în plină pandemie, statul le cere să plătească retroactiv impozite suplimentare de sute de milioane de lei pentru diurnele şoferilor! Aşa ştie să ajute economia această guvernare eşuată, dând în cap unui sector strategic prin penalităţi imposibil de plătit. De aceea trebuie dat jos rapid acest Guvern! Deciziile sale aberante îngroapă zilnic România!”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri pe Facebook. 

Un miting de protest al transportatorilor are loc miercuri în faţa Palatului Victoria, oamenii fiind nemulţumiţi de strategia Guvernului de a impozita diurna şoferilor care transportă mărfuri, cât şi faţă de carantinarea şoferilor şi preţurile asigurărilor auto obigatorii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.