Marcel Ciolacu a salutat, vineri, faptul că miniştrii Muncii din Uniunea Europeană s-au pus de acord asupra propunerii de Directivă privind instituirea salariului minim european. „Salariul minim european poate însemna şi un mecanism predictibil pentru mediul de afaceri. Este un instrument care va oferi mai multă echitate socială şi va proteja mai bine interesele a milioane de salariaţi”, a mai spus preşedintele PSd

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Salut faptul că miniştrii Muncii din Uniunea Europeană s-au pus de acord asupra propunerii de Directivă privind instituirea salariului minim european. Este un proiect pe care PSD l-a susţinut constant în ultimii ani, iar toate iniţiativele noastre de creştere a salariului minim din România au avut în vedere inclusiv încadrarea în acest traseu european. Sunt convins că adoptarea unui salariu minim la nivelul întregului continent reprezintă un beneficiu in special pentru salariaţii din mediul privat românesc. Avem aproximativ 1,6 milioane de angajaţi cu acest nivel de salarizare în România, ale căror câştiguri trebuie să alinieze în viitor cu cele ale muncitorilor din Spania, Italia sau Franţa”, a scris Marcel Ciolacu, vineri pe Facebook. 
 
Ciolacu a adăugat că „salariul minim european poate însemna şi un mecanism predictibil pentru mediul de afaceri.  Este un instrument care va oferi mai multă echitate socială şi va proteja mai bine interesele a milioane de salariaţi”
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.