Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că Guvernul adoptă miercuri contractul-cadru în domeniul sănătăţii, conform celor convenite cu medicii de familie, el precizând că vor menţine valorile de anul trecut, atât cele pe pacient, cât şi în cazul serviciilor din asistenţa medicală primară şi ambulatorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul a declarat în şedinţa de Guvern că va fi adoptat contractul-cadru în domeniul sănătăţii, conform celor convenite la consultările cu medicii de familie.

”Menţinem astfel valorile de anul trecut, atât cele pe pacient, cât şi în cazul serviciilor din asistenţa medicală primară şi ambulatorie de specialitate”, a spus şeful Execitivului.

Marcel Ciolacu a anunţat că în perioada următoare va continua dialogul şi cu sindicatele din Sănătate pentru a ajunge la o înţelegere care să aducă mai multă echitate în acest domeniu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.