Cincisprezece noi cazuri de infectare cu SARS-COV-2 au fost înregistrate, în perioada 18-24 septembrie, în rândul angajaţilor Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, în intervalul 18-24 septembrie, au fost înregistrate 15 noi cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul personalului sistemului administraţiei penitenciare.
 
În prezent, din totalul cazurilor raportate, doar 31 de poliţişti de penitenciare încă urmează conduita terapeutică specifică.
 
"Referitor la persoanele private de libertate, menţionăm că, în rândul acestora, nu a fost constatată simptomatologie specifică COVID-19, monitorizarea medicală fiind promovată cu regularitate. Unităţile subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor aplică, în continuare, Planul de măsuri pentru sistemul penitenciar, după încetarea stării de urgenţă şi depun eforturi pentru prevenirea şi gestionarea eventualelor situaţii de risc", a transmis, joi, ANP.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.