Cincisprezece angajaţi ai Gărzii de Mediu Dolj au protestat, miercuri dimineaţa, timp de o oră, în faţa sediului instituţiei, ei alăturându-se astfel colegilor din întreaga ţară care au intrat în grevă generală, nemulţumiţi de salariile din domeniul protecţiei mediului. Comisarii doljeni vor fi prezenţi la programul de lucru pe perioada protestului nelimitat, însă nu vor desfăşura activităţi cu publicul, şi nici nu vor merge pe teren, la sesizări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Salariaţii Gărzii de Mediu Dolj au ieşit, miercuri dimineaţă, la ora 10.00, în faţa instituţiei, timp de o oră ei afişând pancarte cu “Grevă generală”.

Alături de comisari a protestat şi şeful instituţiei, Gheorghe Călinoiu.

“Normal că suntem nemuţumiţi de faptul că avem nişte salarii foarte mici, ele nefiind majorate din 2009. Au fost măsuri discriminatorii, drept urmare noi protestăm pe termen nelimitat. Vom fi prezenţi la serviciu, vom sta la programul normal, însă nu vom desfăşura niciun fel de activitate”, a precizat Gheorghe Călinoiu.

Angajaţii din Garda Naţionale de Mediu au declanşat, miercuri dimineaţă, greva generală, principala nemulţumire a acestora fiind inechităţile salariale din domeniul protecţiei mediului.

De asemenea, aceştia îşi doresc punerea în aplicare a prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.57/2015, condiţii decente de muncă pentru funcţionarii publici aflaţi în relaţii de serviciu cu Garda Naţională de Mediu, şi anume, uniforme, echipamente de protecţie, precum şi asigurări casco pentru flota auto şi flota navală utilizată de către comisari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.