Cinci poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost diagnosticaţi cu COVID-19, unul dintre ei fiind internat într-o unitate medicală, iar ceilalţi fiind izolaţi la domiliciu. Activitatea instituţiei nu a fost afectată în urma acestor cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Satu Mare a anunţat, miercuri, că în cadrul instituţiei cinci poliţişti au fost confirmaţi cu COVID-19. 
 
"Menţionăm faptul că nu există un focar de infecţie, iar activitatea IPJ-ului nu a fost afectată. Toate spaţiile au fost dezinfectate şi se iau măsuri de protecţie împotriva infectării cu noul coronavirus”, au afirmat reprezentanţii IPJ Satu Mare.
 
Sursa citată a precizat că, din cei cinci poliţişti, unul este internat în spital, iar patru se află în izolare la domiciliu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.