Cinci persoane, printre care şi trei copii, au fost rănite, sâmbătă seara, într-un accident rutier produs pe breteaua de acces a Drumului Expres 12, la intrarea în Balş după ce două maşini s-au ciocnit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe breteaua de acces a Drumului Expres 12 (DEx12), la intrarea în oraşul Balş.

„Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Bucureşti şi un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj”, a transmis IPJ Olt.

Sursa citată a precizat că tânărul de 22 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar bărbatului, în vârstă de 43 de ani, urmează a-i fi recoltate mostre biologice de sânge la unitatea spitalicească.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt a anunţat că la locul accidentului s-au deplasat echipaje SMURD Balş şi Slatina, un echipaj pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului Slatina şi o autospecială de stingere, prevăzută cu accesorii pentru descarcerare. De asemenea, au intervenit şi două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt.

În urma evenimentului rutier au fost rănite cinci persoane, este vorba de doi adulţi şi trei copii. Toate victimele erau conştiente şi cooperante şi au fost transportate la Spitalul Orăşenesc Balş.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ei continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.