Cinci localităţi din judeţul Buzău îşi vor modifica structura consiliilor locale, ca urmare a scăderii sau creşterii numărului de locuitori. Instituţia Prefectului judeţului Buzău a stabilit, miercuri, structura consiliilor locale din unităţile administrativ teritoriale de pe raza judeţului Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prefectura Buzău anunţă, miercuri, că, după alegerile din 9 iunie, comuna Vadu Paşii va avea un număr de 17 aleşi locali faţă de 15 cât are în prezent. ca urmare a creşterii numărului de locuitori.

Comunele Pietroasele, Podgoria şi Ulmeni vor avea câte 11 consilieri faţă de 13 cât au în prezent, iar în comuna Bălăceanu  numărul consilierilor locali scade de la 11 la 9.

Toate celelalte unităţi administrativ teritoriale din Buzău îşi păstrează numărul de consilieri locali. În judeţul Buzău vor fi în total 1.061 de consilieri locali în 87 de localităţi şi 32 de consilieri judeţeni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.