Brigada Rutieră a anunţat că, sâmbătă în jurul orei 16.00, a avut loc un accident în parcarea subterană a unui centru comercial din sectorul 6. Din primele date, este vorba despre cinci autovehicule implicate, trei dintre acestea aflate în mers, iar două în staţionare. În urma impactului au rezultat două victime, dintr-un vehicul aflat în mişcare. Persoanele în cauză au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Doi conducatori auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele indicate fiind zero. Cel de al treilea conducător auto, rănit, urmează a fi testat. Poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului”, mai arată informarea de presă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.