Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat că în situaţia în care universităţile vor fi obligate să apeleze la predarea online din cauza evoluţiei epidemiologice aceste ore vor fi recunoscute indiferent de forma de organizare a studiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“În situaţia în care universităţile vor fi obligate să apeleze la predarea online parţial sau total din cauza evoluţiei epidemiologice, aceste ore se vor recunoaşte indiferent de forma de organizare a studiilor pe parcursul anului universitar 2021 – 2022. În absenţa acestei reglementări nu mai exista posibilitatea ca universităţile să facă vreo oră în regim online. Deci a fost rezolvată şi această problemă care va face posibilă funcţionarea universităţilor pe această perioadă de criză sanitară”, a declarat Sorin Cîmpeanu, vineri, la finalul şedinţei de Guvern.
 
El a mai precizat că în aceeaşi ordonanţă de urgenţă au fost prelungite mandatele membrilor ARACIS până cel mai târziu la 31 decembrie 2021. 
 
“O chestiune punctuală, pentru a putea fi finalizată fără semne de întrebare, fără a periclita finalizarea procesului de evaluare a tuturor şcolilor doctorale, a tuturor domeniilor de doctorat, se prelungesc mandatele membrilor conducerii ARACIS până la cel mai târziu la 31 decembrie 2021 pentru finalizarea procesului de evaluare a tuturor domeniilor de doctorat din toate şcolile doctorale”, a explicat ministrul Educaţiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.