Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, miercuri, că sectorul educaţiei rămâne categoria socio-profesională cea mai numeroasă din perspectiva numărului de persoane vaccinate, întrucât, în 21 mai, erau 185.000 de angajaţi din sistem vaccinaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sorin Cîmpeanu a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, depsre numărul angjaţilor din învăţământ vaccinaţi şi a precizat: ”Din momentul în care a fost necesar şi a fost un lucru foarte bun să flexibilizăm procesul de vaccinare, ca să scurtăm timpii de aşteptare, să avem centre speciale, să avem maratoane de vaccinare, din acel moment nu s-a mai cerut celor care se vaccinează apartenenţa la un anumit sector”.

Cîpeanu a precizat că ultimele date disponibile sunt din 21 mai.

”La ultima interogare, 60% dintre profesori au fost vaccinaţi. Asta s-a întâmplat pe 21 mai, acum aproape o lună (...) Sectorul educaţiei rămâne categoria socio-profesională cea mai numeroasă din perspectiva numărului de persoane vaccinate. Aveam, în data de 21 mai, peste 185.000 din angajaţii în sistemul de învăţământ vaccinaţi”, a mai declarat Cîmpeanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.