Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat, luni, cu 28 de voturi "pentru" şi 18 "împotrivă", o normă internă privind procedura simplificată proprie pentru achizitiile publice de servicii sociale şi alte servicii specifice a căror valoare este mai mare de 132,5 mii de lei şi mai mică decât 3,3 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Se aprobă Norma internă a Municipiului Bucureşti privind procedura simplificată proprie pentru achiziţiile publice de servicii sociale şi alte servicii specifice, prevăzute în Anexa nr. 2 din Legea nr. 98/2016", se arată în hotărârea adoptată luni de CGMB.

Potrivit documentului, norma internă reglementează achiziţiile de servicii sociale şi alte servicii specifice a căror valoare estimată, fără TVA, este mai mare decât 132.519,00 lei şi mai mică decat 3.334.050,00 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.