Instalaţia de semnalizare din zona de acţiune a staţiei CFR Chiajna s-a defectat sâmbătă după ce mai multe persoane au încercat să taie şi să fure cablurile, a anunţat compania CFR, administratorul infrastructurii pentru transportul de călători şi marfă pe calea ferată. Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al companiei, a declarat sâmbătă pentru News.ro că trenurile care circulă între Bucureşti şi Craiova şi în sens invers au întârzieri de aproape o oră, dar situaţia va fi remediată în această noapte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Se înregistrează întârzieri de circa 60 de minute în traficul trenurilor care tranzitează zona staţiei Chiajna. Sunt afectate trenurile care circulă pe direcţia Bucureşti - Craiova şi Craiova-Bucureşti”, a declarat pentru News.ro Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al companiei.

Ea precizează că în prezent se lucrează la repunerea în funcţiune a instalaţiei, urmând ca în cursul nopţii problema să fie remediată.

”Instalaţia de semnalizare din zona de acţiune a staţiei Chiajna este defectă, ciculaţia se desfăşoară până la remediere prin comandă telefonică”, a anunţat sâmbătă CFR.

Oficialii companiei spun că situaţia a fost cauzată de faptul că persoane încă neidentificate au încercat să taie şi să fure cablurile.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.