Traficul feroviar se desfăşoară, vineri seară, în condiţii normale de iarnă pe toate magistralele de cale ferată, nefiind secţii de cale ferată închise şi nefiind înregistrate întârzieri în graficul trenurilor, anunţă CFR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, în cursul acestei zile personalul feroviar a intervenit pentru deszăpezirea liniilor, a peroanelor şi a aparatelor de cale din zona staţiilor de cale ferată din judeţe unde s-au înregistrat ninsori abundente.

De asemenea, în perioada următoare echipele feroviare vor verifica permanent starea infrastructurii pe toate secţiile de cale ferată, iar pe segmentele unde situaţia o impune se va interveni operativ cu personal şi utilaje, astfel încât să menţinem operaţional traficul pe toate magistralele, spune CFR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.