Peste două sute de feroviari şi zece drezine pantograf acţionează, duminică la prânz, la intrările în staţii, în staţii şi pe secţiile de cale ferată unde circulaţie este încă întreruptă din cauza copacilor care au rupt firele de contact şi s-au prăbuşit pe calea ferată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA a transmis, duminică, faptul că echipele de intervenţie acţionează încă din cursul nopţii pe raza regionalelor Craiova şi Timişoara pentru remedierea deranjamentelor înregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrică.

Peste 200 de feroviari şi 10 drezine pantograf acţionează şi la această oră la intrările în staţii, în staţii şi pe secţiile de cale ferată unde circulaţie este încă întreruptă din cauza copacilor care au rupt firele de contact şi s-au prăbuşit pe calea ferată.

Drezinele pantograf acţionează pe intervalele Vărădia – Săvârşin, Bărbăteşti – Musculeşti, Copăcioasa - Lunca Budieni, Valea Sadului – Livezeni şi Caransebeş - Lugoj pentru remedierea deranjamentelor la linia de contact şi repunerea sub tensiune.

”În intervalul orar necesar operaţiunilor de verificare şi intervenţie, traficul feroviar pe distanţele respective a fost oprit pentru a permite accesul şi intervenţia drezinelor şi a personalului specializat, trenurile care circulau pe traseele respective fiind oprite în alte staţii de pe traseu. Trenuri afectate: IR 1696/1695 Timişoara Nord - Bucureşti Nord (retur), IR 1692 Timişoara Nord - Bucureşti, IR 1822/1821 Arad – Bucureşti Nord (retur), tren 347-2 Curtici - Bucureşti Nord, tren 472-1 Bucureşti Nord - Curtici şi tren 472-2 Curtici – Bucureşti Nord”, a transmis CFR. 

Potrivit companiei, echipele feroviare fac verificări permanente pe toate secţiile de cale ferată de pe raza judeţelor aflate sub incidenţa celor două coduri de vreme nefavorabilă, iar pe segmentele unde situaţia o impune se va interveni operativ cu personal şi utilaje, astfel încât să menţinem operational traficul pe toate magistralele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.