Peste 50 de accidente în care au fost implicate autovehicule au avut loc la trecerile de cale ferată în primele şapte luni ale anului, din cauza nerespectării indicatoarelor rutiere, în timp ce aproape 30 de persoane s-au sinucis, aruncându-se în faţa trenului, potrivit datelor CFR Călători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform sursei citate, în primele şapte luni ale anului au avut loc 56 de accidente cu autoturisme la trecerile de cale ferată, din cauza şoferilor care nu au respectat indicatoarele rutiere şi bariera. De asemenea, 27 de persoane au ales să îşi pună capăt zilelor aruncându-se în faţa trenurilor.

În anul 2016, au avut loc 89 de accidente în care au fost implicate autoturisme, dar şi 34 de sinucideri.

O femeie şi cele trei fetiţe ale ei au murit, joi, după ce au fost lovite de un tren interregio care circula pe magistrala 800 Bucureşti - Constanţa, între localităţile ilfovene Pasărea şi Brăneşti. Femeia suferea de depresie, fiind internată de două ori la Spitalul Obregia din Capitală şi era însărcinată cu al patrulea copil, pe care, potrivit biletului de adio pe care anchetatorii l-au găsit asupra ei, nu şi-l dorea. 

Tot joi, un bărbat neidentificat a fost accidentat mortal de tren, în apropiere de Gara Vaslui, varianta cea mai probabilă luată în calcul de către poliţişti fiind cea a unei sinucideri. Mecanicul de locomotivă a povestit anchetatorilor că bărbatul s-a aşezat pe şinele de cale ferată chiar înainte de a trece trenul pe sectorul respectiv. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.