CFR Călători introduce în perioada 1 ianuarie - 28 februarie programul „Trenurile Zăpezii 2018”, cu reduceri tarifare de până la 56 la sută pentru trenurile care au ca destinaţie sau plecare, ori tranzitează staţiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei şi Piatra Neamţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CFR Călători, se acordă reducere de 25 la sută de luni până joi pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare sau destinaţie una dintre staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Braşov sau din Vatra Dornei şi Piatra Neamţ.

De asemenea, călătorii vor beneficia zilnic de reduceri între 31 la sută şi 56 la sută pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia - Braşov şi retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.

Astfel, pe ruta Bucureşti - Predeal  preţul biletului cu această ofertă este de 30,60 de lei, cu 8,90 de lei mai puţin faţă de preţul întreg, explică CFR, în timp ce, pentru ruta Constanţa - Braşov sau Bucureşti Nord - Piatra Neamţ, preţul biletului este de 60,45 de lei, cu 18,85 de lei mai puţin faţă de tariful întreg, iar pentru ruta Iaşi - Vatra Dornei Băi preţul biletului este de 50,70 de lei, cu 15,60 de lei mai puţin faţă de tariful întreg.

Programul „Trenurile Zăpezii 2018” se va desfăşura în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2018, iar preţurile includ şi tariful de rezervare a locului, în valoare de 3,9 lei.

Biletele la preţ redus se vor putea achiziţiona online de le site-ul CFR Călători, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR, precum şi de la agenţiile de turism.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.