Circulaţia feroviară a fost reluată pe linia de cale ferată Monor Gledin - Râpa de Jos, care era blocată după ce două vagoane ale unui tren care transporta cereale au deraiat şi s-au răsturnat, anunţă, miercuri seară, reprezentanţii CFR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că a fost redeschisă linia CF Monor Gledin - Râpa de Jos, primul tren care a tranzitat zona respectivă fiind trenul IR 367, care circulă în relaţia Oradea - Dej - Brasov. (...)  CFR SA mulţumeşte călătorilor pentru înţelegere şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop redeschiderea şi reluarea circulaţiei trenurilor în condiţii de siguranţă!”, au transmis reprezentanţii CFR.
 
Acest tronson de cale ferată de pe  Magistrala 400 Braşov-Satu Mare era blocat după ce, marţi, două vagoane din compunerea unui tren de marfă care aparţine operatorului naţional de transport feroviar de marfă au deraiat şi s-au răsturnat între staţiile Monor Gledin - Râpa de Jos, la kilometrul 38+600, în judeţul Mureş.
 
Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA informa că garnitura feroviară, compusă din 30 de vagoane, încărcate cu cereale, aparţine operatorului naţional de transport feroviar de marfă şi circula pe relaţia Dej Triaj - Port Constanţa. Pentru menţinerea continuităţii transportului feroviar de călători, SRCF Cluj a asigurat transbordare cu mijloace auto pe relaţia Sărăţel - Deda şi a retrasat graficul de circulaţie al anumitor trenuri pe ruta alternativă, prin Războieni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.