Circulaţia pe mai multe drumuri din judeţele Alba, Bistriţa-Năsăud (DN 17 Pasul Tihuţa), Cluj, Harghita, Hunedoara, Mureş şi Suceava se desfăşoară duminică în condiţii de iarnă, conform Centrului Infotrafic din IGPR, care precizează că mai multe autotrenuri sunt blocate pe DN 76, în judeţul Hunedoata, din cauza zăpezii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Diin cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile (zăpadă depusă pe carosabil), mai multe autotrenuri au rămas imobilizate duminică pe suprafaţa de rulare pe DN 76, în localitatea Dealu Mare, judeţul Hunedoara. Se circulă pe căte o bandă pe fiecare sens. Se acţionează cu utilaje pentru deszăpezire”, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Sunt semnalate precipitaţii sub formă de ninsoare şi lapoviţă si se circulă în condiţii de iarnă pe mai multe drumuri din judeţele Alba, Bistriţa-Năsăud  (DN 17 Pasul Tihuţa), Cluj, Harghita, Hunedoara, Mureş şi Suceava, nefiind impuse restricţii de circulaţie. Se acţionează cu utilaje pentru deszăpezire.

De asemenea, ninge dar nu s-a depus strat de zăpadă pe carosabil pe autostrăzile A1 Sibiu-Deva, A10 Sebeş-Turda şi A3 Câmpia Turzii-Nădăşelu.

Valorile de trafic se prezintă astfel:

·        DN 1 Ploieşti – Braşov: trafic intens, precipitaţii sub formă de ploaie, carosabil umed.

·        Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti: trafic normal.

·        Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa: trafic normal, fără precipitaţii.

·        DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea-Sibiu: trafic normal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.