Circulaţia pe două drumuri naţionale este afectată duminică dimineaţă de precipitaţii, în judeţul Alba, pe DN1, între Sebş şi Aiud, se circulă în condiţii de ceaţă, iar pe tronsoane din A1 şi A2 se circulă dirijat, pe câte o bandă, din cauza lucrărilor la partea carosabilă, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prezentăm situaţia traficului conform la ora 7:00, datelor furnizate de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române:

- În urma precipitaţiilor din ultimele zile, în judeţul Argeş, traficul este blocat pe DN73D Câmpulung-Târgovişte, în localitatea Boteni, din cauza unei alunecări de teren.

- În judeţul Hunedoara, pe DN 7 Sebeş – Deva, la kilometrii 356 şi 357, circulaţia se desfăşoară pe un fir alternativ, din cauza apei pluviale care inundă parţial suprafaţa carosabilă pe aproximativ 100 metri.

- În judeţul Alba, pe DN 1 Sebeş – Aiud, la această oră se circulă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea în trafic pe alocuri sub 100 metri.

Din cauza lucrărilor efectuate la partea carosabilă, sunt în vigoare două devieri de circulaţie pe reţeaua de autostrăzi: 

- Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

- Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, circulaţia rutieră este deviată de pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), pe tronsonul kilometric 84 - 92, între localităţile Vlad Ţepeş şi Vâlcelele, judeţul Călăraşi, unde se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Tot pe Autostrada A2, traficul este restricţionat pe prima bandă între kilometrii 49 şi 65 (Săruleşti – Lehliu-Gară, judeţul Călăraşi), pe sensul către litoral.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.