Cele două persoane care au eşuat cu o ambarcaţiune pe malul ucrainean al Dunării au revenit pe malul românesc, joi seară, a anunţat Garda de Coastă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Cele două persoane sunt în siguranţă pe malul românesc”, au transmis reprezentanţii Gărzii de Coastă. 
 
Ambarcaţiunea este în continuare eşuată pe malul ucrainean, întrucât nu a putut fi scoasă deocamdată.
 
Cele două persoane - despre care nu se ştie deocamdată dacă sunt turişti şi unde erau cazaţi - au ajuns pe malul românesc la aproximativ zece ore de la momentul eşuării cu ambarcaţiunea pe malul ucrainean al Dunării. 
 
Alerta a fost dată, joi, la ora 11.30.
 
“Garda de Coastă a fost informată de către un pescar cu privire la faptul că o ambarcatiune de agrement, având două persoane la bord, în proximitatea localităţii Tatanir este eşuată pe malul ucrainean. O şalupă de intervenţie a PFR s-a deplasat la faţa locului, observând ambarcaţiunea pe teritoriul ucrainean”, a transmis Garda de Coastă.
 
Potrivit sursei citate, s-a relaţionat cu reprezentanţii autorităţii de frontieră ai Republicii Ucraina, prezenţi la faţa locului, în scopul preluării persoanelor şi aducerii acestora în siguranţă pe malul românesc.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.