Cel puţin nouă copaci şi trei stâlpi de electricitate din municipiul Constanţa au fost doborâţi de vântul puternic, iar în prezent autorităţile intervin pentru îndepărtarea acestora. De asemenea, mai multe semafoare nu funcţionează şi mai multe puncte termice nu sunt alimentate cu energie electrică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanţa, rafalele de vânt au doborât stâlpi de electricitate pe strada Badea Cârţan, strada Unirii, Bl. U1, şi la intersecţia bulevardului Mamaia cu strada Mihai Viteazu. 

Poliţia Locală a blocat zonele şi aşteaptă intervenţia autospecialelor Enel dotate cu macarale.

De asemenea, viscolul a doborât mai mulţi copaci în municipiul Constanţa.

Echipele de la Serviciul Spaţii Verzi au tăiat şi îndepărtat copacii căzuţi pe strada Caraiman, strada Celulozei, strada Duiliu Zamfirescu, Aleea Zefirului, strada Călăraşi colţ cu strada Lahovari, strada Traian, strada General Manu, bulevardul IC Brătianu, strada Alexandru cel Bun.

FOTO: Primăria Constanţa
FOTO: Primăria Constanţa

Din cauza căderilor de curent electric, semafoarele din mai multe intersecţii nu funcţionează.

Totodată, 12 puncte termice nu sunt alimentate cu energie, în aceste locuri aşteptându-se intervenţia echipelor Enel.

Din cauza ninsorii şi a viscolului se circulă în condiţii de iarnă pe străzile şi bulevardele din Constanţa. Toate utilajele acţionează continuu pentru îndepărtarea stratului de zăpadă şi a împrăştierii de material antiderapant. Toate cele 110 autobuze al RATC circulă, în condiţii de iarnă, acoperind toate traseele din oraş, se mai arată în comunicat.

Reprezentanţii Primăriei Constanţa recomandă locuitorilor municipiului să evite ieşirea din casă, iar dacă o fac să se echipeze corespunzător şi să nu folosească autoturismele personale, ci transportul în comun.

Judeţul Constanţa se află sub cod roşu de viscol până vineri la ora 18.00, toate drumurile judeţene şi naţionale fiind închise. De asemenea, traficul feroviar este oprit, iar toate trenurile au rămas în staţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.