Autorităţile din municipiul Buzău au activat Planul roşu de intervenţie după ce un autoturism a intrat într-un grup de persoane aflate în faţa Şcolii generale nr. 1 din Buzău. Accidentul a fost provocat de către directoarea instituţiei, care a acroşat poarta şcolii, iar acesta s-a părbuşit peste mai mulţi oameni. În uama accidentului, au fost rănite şi transportate la spital şase persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Buzău, directoarea Şcolii numărul 1 din Buzău, aflată la volanul maşinii, a făcut o manevră greşită şi a acroşat poarta de acces în curtea şcolii.

Poarta s-a părbuşit peste un grup de părinţi care se aflau pe trotuar şi îi aşteptau pe copii, în faţa şcolii.

Şase oameni - cinci femei şi un bărbat - au fost răniţi, fiind transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean Buzău. De asemnenea, directorarea şcolii, Monica Gheorghe, care se afla la volanul unui autoturism automat, a fost dusă şi ea la spital după ce i s-a făcut rău. 

”Şase persoane adulte - cinci femei şi un bărbat - au suferit vătămări corporale în urma căderii porţii metalice, persoanele aflându-se pe trotuar, în faţa unităţii şcolare”, a transmis Poliţia Buzău.

Primele informaţii furnizate de Poliţie şi de ISU Buzău arătau că o maşină a intrat într-un grup de persoane - copii şi părinţi aflaţi în faţa Şcolii Generale nr. 1 din Buzău. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.