Cel de-al treilea urs care cobora frecvent în zona Grădinii Zoologice din Târgu Mureş a fost prins, anunţă autorităţile, precizând că animalul, unul dintre pui, va fi relocat. Anterior, ursoaica şi celălalt pui au fost prinşi şi ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primăria Târgu Mureş a anunţat, vineri, într-o postare pe Facebook, că al treilea urs de pe Platoul Corneşti a fost capturat.

”În această dimineaţă, cel de-al doilea pui al familiei de urşi care frecventa Platoul Corneşti şi zona Grădinii Zoologice a fost prins şi va fi relocat. Intervenţia Asociaţiei de vânători împreună cu membrii echipei de intervenţie a fost dificilă, dar totul s-a încheiat cu bine”, a arătat sursa citată.

Localnicii sunt rugaţi să fie atenţi în continuare, iar, în cazul în care constată apariţia unui animal, să apeleze rapid numărul unic de urgenţă 112.

Încă de la începutul lunii februarie, Primăria Târgu Mureş a avertizat populaţia că o ursoaică cu doi pui intră frecvent în Grădina Zoologică, dar de cele mai multe ori nu au provocat pagube.

Ursoaica şi unul dintre pui au fost capturaţi în 11 aprilie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.