Cei peste 60.000 de locuitori ai municipiului Bârlad nu mai au apă, curent electric şi acces la telecomunicaţii de mai mult de şapte ore, din cauza problemelor apărute în reţeaua de furnizare a energiei electrice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cursul nopţii de joi spre vineri, reţeaua de înaltă tensiune care alimentează zona de sud a judeţului Vaslui a fost avariată, mai mulţi stâlpi metalici fiind rupţi.

În aceste condiţii, locuitorii din municipiul Bârlad au rămas, de mai mult de şapte ore, fără apă, curent electric şi acces la telecomunicaţii.

De altfel, întreaga zonă de sud a judeţului Vaslui, percum şi toată Valea Prutului sunt nealimentate cu energie electrică, oamenii neavând acces la telecomunicaţii de vineri dimineaţă.

Reprezentanţii Delgaz Grid nu au putut preciza când vor fi realimentate cu energie electrică zonele afectate, având în vedere complexitatea lucrărilor de remediere a reţelei electrice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.