Cei patru bărbaţi suspectaţi că au furat din maşini lăsate nesupravegheate în zona Pădurii Pustnicu, oraşul Pantelimon, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ei ar fi furat din maşini bani şi carduri contactless, pe care ulterior le-ar fi folosit pentru plăţi în limita a 100 de lei, pentru că de la această sumă este necesar codul PIN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Ilfov, bărbaţii au vârste cuprinse între 19 şi 26 de ani şi sunt din comuna Moviliţa, judeţul Ialomiţa. Pe numele lor au fost emise mandate de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi procurorilor cu propuneri legale.

Poliţiştii din Ilfov au făcut joi dimineaţă patru percheziţii în localitatea ialomiţeană Moviliţa, în cazul mai multor furturi din autoturisme care au avut loc în zona Pădurii Pustnicu, patru persoane fiind duse la audieri.

Suspecţii au furat bani şi carduri bancare din maşini lăsate nesupravegheate, în zona oraşului Pantelimon, la Pădurea Pustnicu.

După comiterea furturilor, aceştia ar fi folosit cardurile contactless pentru a face plăţi în limita sumei de 100 de lei.

Unul dintre bărbaţi a fost reţinut şi de IPJ Ialomiţa, însă a fost eliberat ulterior prin decizia procurorului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.