Cea mai mare prezenţă la urne la referendumul pentru revizuirea Constituţiei este, conform datelor de la ora 19:00, de 71,8%, la o secţie din judeţul Dolj, urmată de secţia de la Mănăstirea Sihăstria, din Neamţ, cu 56,89%. Cele mai multe persoane care au solicitat urn mobilă sunt la o secţie din Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La secţia de votare de la căminul cultural din Botoşeşti Paia, din cei 578 de alegători înscrişi în liste, au votat deja 415. Pe listele suplimentare au votat 69 de persoane.

În cazul secţiei de la Mănăstirea Sihăstria - Judeţul Neamţ, pe listele permanente sunt trecute 167 de persoane, din care au votat 95, însă numărul celor care au votat pe lista suplimentară este 235.

Cele mai multe persoane care au solicitat urna mobilă, 366, sunt la o secţie din Craiova.

Cele mai multe persoane care au votat pe liste suplimentare, 556, se regăsesc la o secţie din Iaşi, pe locurile următoare situându-se în continuare mai multe staţiuni balneoclimaterice.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.