Cea mai scăzută temperatură din acest sezon s-a înregistrat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Intorsura Buzăului, unde, potrivit meteorologilor, termometrele au arătat minus 23,4 grade Celsius.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Centrului Meteorologic Regional (CMR) "Transilvania Sud” Sibiu au declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că cea mai scăzută temperatură din acest sezon s-a înregistrat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Întorsura Buzăului.

"Au fost minus 23,4 grade Celsius. Este cea mai scăzută temperatură înregistrată în acest sezon, dar nu este, cu siguranţă, cea mai scăzută înregistrată vreodată în zona respectivă”, au precizat reprezentanţii CMR Sibiu.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit acestora, baza de date operativă care poate fi consultată în timp real datează din 1980 şi, în acest interval de timp, s-au mai înregistrat minus 23 de grade la Întorsura Buzăului în 1992.

Celelalte date cu înregistrările temperaturilor sunt păstrate în arhive.

Potrivit meteorologilor, în întreaga zonă noaptea a fost geroasă, în judeţul Sibiu minima fiind de minus 15,3 grade şi s-a înregistrat la Dumbrăveni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.