În 2019, utilizatorii au căutat pe retailerul eMAG produse aflate în tendinţe, dar şi produse mai puţin obişnuite sau informaţii diverse, precum „pulover urât de Crăciun”, "bomboane stricate", "piscină în pungă", "brăţara care are puterea lui Elsa" şi "chiloţi cu blană" ori "adresa Becali" şi "manele de copii de cinci ani".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu toate acestea, cel mai căutat cuvânt pe eMAG a fost „iphone 11”, iar cel care a înregistrat cea mai mare scădere în căutări a fost “squishy”, aflat anul trecut pe primul loc în top.

Compania a prezentat vineri un sumar al celor mai neobişnuite căutări pe eMAG.

În categoria "În curând pe eMAG" au fost: "plicuri bani nuntă", "piscină în pungă", "bani falşi euro", "pistol cu prostie", "teste pentru admitere carol davila", "jucarii care îi dau banii", "aparat de strâns salamul".

La categoria "Întreabă eMAG", în topul căutărilor au fost: "cursul bnr euro", "unde e bine să te cazezi la Predeal", "câţi ani ai?", "cum poţi deschide un magazin pe fonduri europene", "adresa Becali", "telefon dorel", "vălenii de munte", "cum să scrii o compunere boklet", "preţ câine ciobanesc", "unde este orsa", "strada londra", "undei strada la emag" şi "strada traian vuia nr 204".

La categoria "Trending", au fost solicitate: roborock, trotineta electrica, iphone 11, instax, matura electrica, slime, televizor 8k, airfryer, galaxy fold, dji mavic mini şi telefon 5G.

În ceea ce priveşte categoria "Nici eu nu m-am gândit, dar am găsit", în clasamentul celor mai căutate expresii au fost: "zdrobitor struguri", "accesoriu mulgătoare", "carcasă porc", "afumătoare", "arzător porc".

De asemenea, la categoria "Am prieteni de elită" s-au căutat: "manele de copii de cinci ani", "urzeala manelelor", "manele de Crăciun", "vara manelelor 2005", "florin salam la reducere" şi "stic plin cu manele".

La capitolul "Declaraţie de dragoste", s-au căutat: "moji pentru tibi", "mesaje frumoase", "tricou cu numele daniela", "şapcă cu numele scris andrea", "100 de te iubesc", "idea de iubit" şi "brăţări cu numele nicoleta".

Compania a prezentat şi un top al categoriei "Căutare cu premeditare", unde românii au solicitat: "adevarata care merge pe stradă", "telescop buca" şi "chiloţi cu blană".

Alte dorinţe ale românilor au fost: "vreau un patuţ cu bebeluşi în el", "adidaşi ca a lui dorian popa", "cârnăţar pt cârnaţi", "cap de papusă care se coafează", "telefoane nu tare scumpe" şi "brăţara care are puterea lui elsa".

eMAG a prezentat şi categoria "Cadou pentru duşmani", unde căutate au fost: "pulover urât de Crăciun", "cel mai urât costum", "pulane" şi "bomboane stricate".

La categoria Supersize, au fost solicitate: tutun la găleată, aer condiţionat mult, laptopuri la 1 milion şi papuci scumpi.

La categoria "Cum se aude, aşa se scrie" s-au căutat: "cât costă un intendan suici", "aparat de făcut sendfişi", "maşină ân şurubat", "ninjea" şi "şi bunica mi-a".

Top 10 căutări pe eMAG:

  1. iphone 11
  2. Samsung
  3. Iphone
  4. Pampers
  5. Huawei
  6. iphone x
  7. căşti
  8. ceas
  9. frigider
  10. bicicletă
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.