Primăria Sectorului 6 a transmis că, anul acesta, au fost făcute 96 de sesizări către Poliţia Locală privind câinii maidanezi, fiind soluţionate 12 cazuri, soluţionare însemnând că acei câini au fost capturaţi. În alte 12 cazuri ASPA s-a prezentat la locurile respective, însă nu a capturat niciun câine. Anul precedent, au fost făcute 53 de sesizări, iar ASPA a răspuns la 24 de cazuri, conform sursei citate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Astfel, anul acesta au fost făcute 96 de sesizări în total către Poliţia Locală, dintre care 37 până la momentul tragediei de la Lacul Morii, când Ana Oros a fost atacată şi omorâtă de câini.
 
Un număr de 8 sesizări au fost făcute strict din zona critică, fiind soluţionate două cazuri, iar în total au fost soluţionate 12 cazuri din cele 96 de sesizări efectuate. În alte 12 situaţii, ASPA s-a prezentat la caz, dar nu a capturat câini, mai arată datele furnizate de către Primăria Sectorului 6.
 
La 74 de cazuri, ASPA nu a răspuns deloc sesizărilor.
 
De asemenea, anul trecut au fost făcute 53 de sesizări către Poliţia Locală, iar ASPA a răspuns la 2 de cazuri, potrivit sursei citate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.