Avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, a declarat la Digi24 că a fost avocat din oficiu, desemnat de Barou în acest caz, doar pentru audierea din noaptea de joi spre vineri şi pentru cercetările care au avut loc ieri la Caracal. El a spus că Dincă a crezut că Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu erau prostituate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Claudiu Lascoschi a spus că sâmbătă este în Bucureşti, că la Caracal este un alt avocat şi că serviciile sale de avocat din oficiu au vizat doar audierea din noaptea de joi spre vineri şi percheziţiile de vineri, de la Caracal.

El a adăugat că Gheorghe Dincă şi-a menţinut declaraţiile date anterior cu privire la cele două fete - Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu.

"A dat indicii pentru a se lămuri cazul, a cooperat. Ancheta are un curs favorabil. A crezut că Luiza şi Alexandra sunt prostituate. Asta a fost în mintea lui. A recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale", a declarat avocatul.

Potrivit acestuia, Dincă a mărturisit doar cele două crime.

Întrebat dacă Dincă a fost chestionat de către anchetatori cu privire la complici sau la apartenenţa la o reţea de criminalitate infracţională, avocatul a răspuns: "Nu a fost întrebat de apartenenţa la o reţea, nu să în picioare asa ceva. Din câte rezultă din dosar era un om singuratic, nu se putea insista pe această parte pentru că a negat absolut orice. A fost întrebat, a negat, nu avea cum continua audierea pe aşa ceva, trebuie să ai probe pe care să i le pui în faţă, nu s-a prezentat aşa ceva. Deci nu se putea continua şi bănuiesc că nu sunt probe dacă nu i s-a pus nimic în faţă. A fost întrebat de complici, a negat, nu se pune problema, nu sunt probe în acest sens".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.