Numărul protestatarilor care s-au strâns în Piaţa Universităţii a ajuns la câteva sute. Oamenii strigă ”PSD, ciuma roşie”, „Demisia”, ”Adina Florea, sluga PSD”, dar şi ”Jandarmeria, apără hoţia” şi ”Magistraţi, nu cedaţi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul persoanelor care protestează în Piaţa Universităţii creşte constant. La ora transmiterii acestei ştiri, sunt câteva sute de oameni care strigă ”PSD, ciuma roşie”, dar şi alte lozinci împotriva coaliţiei PSD-ALDE.

De asemenea, se scandează mesaje de susţinere pentru Laura Codruţa Kovesi şi magistraţi.

”Justiţie, nu corupţie”, ”Adina Florea, sluga PSD”, dar şi ”Magistraţi, nu cedaţi” şi ”Jandarmeria, apără hoţia”.

În Piaţa Universităţii sunt, printre alţii, regizorul Stere Gulea, Tudor Chirilă şi mai mulţi membri USR, printre care fostul ministru Vlad Voiculescu.

” Cred că ce se întâmplă în momentul acesta este poliţie politică în stare pură. Se vede este exact unde sunt dispuşi să meargă. Sunt dispus să oprească pe cineva care a trecut de toate procedurile într-un concurs internaţional şi este pe primul loc şi pentru că asta nu le convine sunt dispuşi să facă orice. Zilele astea ne arată că sunt dispuşi să facă orice pentru a opri pe oricine care deranjează. Astăzi este Laura Codruţa Kovesi, mâine poate fi oricare dintre noi”, a spus Vlad Voiculescu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.