Câteva mii de persoane participă, vineri seară, în Piaţa Mare din Sibiu, la deschiderea celei de-a XI-a ediţii a Târgului de Crăciun, asitând la un concert de colinde şi cântece de iarnă susţinut de naistul Radu Nechifor şi Ozana Barabancea. Cu această ocazie a fost pornit şi iluminatul festiv de sărbători, fiind reprezentat de mii de leduri, ghirlande, dar şi proiecţii cu imagini de iarnă pe clădirile din piaţa centrală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun din Sibiu, unul dintre cele mai apreciate din ţară, a fost programată pentru vineri, la ora 19.00, moment în care s-a aprins şi iluminatul festiv de sărbători în zona centrală a oraşului.

Iluminatul festiv este reprezentat de mii de leduri, ghirlande de becuri, dar şi proiecţii laser cu imagini de iarnă - oameni de zăpadă, fulgi şi brăduleţi – pe clădirile din piaţa centrală.

”Dulcele grai al naiului ne va bucura şi în acest an, la deschiderea celei de-a XI-a ediţii a Târgului de Crăciun”, a spus organizatorul evenimentului, invitându-i pe scenă pe Radu Nechifor şi Ozana Barabancea.

La ora transmiterii acestei ştiri, oamenii urmăresc concertul, cei doi artişti prezentând colinde şi cântece de iarnă, din repertoriul internaţional.

Potrivit organizatorilor, târgul reuneşte cel mai mare număr de comercianţi, organizaţi în 90 de căsuţe de lemn identice în care se vând decoraţiuni, obiecte de îmbrăcăminte, obiecte hande-made, dar şi mâncăruri, dulciuri şi bijuterii.

Ca în fiecare an, în spaţiul târgului este organizată o zonă specială pentru copii, formată din „Poteca Poveştilor” şi „Atelierul lui Moş Crăciun” , unde copiii pot face turtă dulce, covrigi, dar şi alte obiecte.

În plus, există echipamente de parc de distracţii şi un trenuleţ turistic care-i plimbă pe doritori prin centrul oraşului.

Târgul de Crăciun va fi deschis, zilnic, între orele 10.00-23.00, până în data de 3 ianuarie 2018.


.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.